A neten élőben követhető a 7. Simonyi Konferencia

Ma délután 13 órától a Műegyetem Informatikai épületében rendezik meg a 7. Simonyi Konferenciát, ahol az informatikus és villamosmérnöki szakma mutatja be a legfrissebb fejlesztéseket. A konferencián többek között előad Berki T. Lukács, a Google Zürichben dolgozó mérnöke, aki a keresőcég fejlesztőeszközeibe enged majd bepillantást; Nagy Marcell, az Avatar utómunkálataiban is részt vevő magyar szakember; a legjobb filmtechnikai újításért járó Oscar-díjat kiérdemlő Colorfront képviselője; a NOD32 vírusirtót gyártó ESET víruslaborjának a vezetője, valamint Csermely Péter világhírű magyar hálózatkutató, biokémikus is.

A Simonyi Konferencia egy nonprofit, ingyenesen látogatható és mindenki előtt nyitott rendezvény, amelyet a Simonyi Károly Szakkollégium diákjai rendeznek meg minden évben. Idén már több mint 650 résztvevő regisztrált a konferenciára: tizenkét egyetemről/főiskoláról érkeznek diákok és tanárok, és 65 cég szakemberei képvieltetik magukat.

A konferencia mindkét termének előadásait élőben, online is közvetítik a szervezők. A közvetítés és a részletes program a rendezvény weboldalán érhető el.

Azóta történt

Előzmények