A Buda-Cash ügyben érintettek haladékot kapnak a Telenortól

A Telenor 30 nappal automatikusan meghosszabbítja a számlafizetési határidőt azon ügyfelei számára, akik eddig a Buda-Cash ügyben érintett DBR bankcsoportnál lévő bankszámlájukról rendezték egyenlegüket. A szolgáltató a lehetőségről SMS-ben értesíti a tartozással rendelkező érintetteket.

A meghosszabbított fizetési határidőre március 10-től automatikusan jogosultak a Telenor azon lakossági és üzleti előfizetői, akik a DBR bankcsoportnál vezetett számlájuk zárolása miatt nem tudják rendezni Telenor-előfizetésüket, és azt eddig csoportos beszedési megbízással vagy rendszeres banki átutalással fizették.

A társaság a halasztást a számlázási rendszereiben rögzített bankszámlaadatok alapján biztosítja az alábbi bankoknál vezetett számla esetében: Dél-Dunántúli Regionális Bank Zrt., ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank, Buda Regionális Bank Zrt., DD Takarék Bank Zrt.

Azon Telenor ügyfelek, akik nem banki úton fizetik számlájukat, de szintén érintettek a Buda-Cash ügyben, a Telenor telefonos ügyfélszolgálatán vagy üzleteiben személyesen jelezhetik, ha élni kívánnak a 30 napos meghosszabbított fizetési határidővel. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A bankcsoport ügyfeleinek kártalanítása már megkezdődött.

Azóta történt

Előzmények

  • Ingyen cseréli ki a régi mobilokat a Telenor

    A cég ajánlata csak a valóban régi, még az ezredforduló előtt gyártott telefonokra érvényes.

  • A szabadság ára

    A Telenor bevezette legújabb, moduláris díjcsomagját. Főleg azoknak éri majd meg váltani, akik a jelenlegi választéktól jelentősen eltérő igényekkel rendelkeznek. A többiek olcsóbban megússzák a kompromisszumokkal.

  • A Telenor nagy bejelentése

    Mobilos pénzügyi szolgáltatást indít a vállalat. A nagy csinnadrattával bejelentett fizetési megoldás a parkolójegy-várlásból fejlődött ki. Bankkártya is jár hozzá.