A környező országokba is elmenne az ITBN

Az idén ötéves Informatikai Biztonság Napja (ITBN) több mint 1100 látogatót vonzott, amit a szervezők sikerként értékelnek. A Cinema City Arénában tartott rendezvényen 42 előadás hangzott el, és 38 kiállító mutatta be újdonságait.

Az idei ITBN-en főleg az adatszivárgások megelőzésére alkalmas technológiák és termékek, a sérülékenységek, a naplóelemzési megoldások, a korszerű jogosultságkezelési lehetőségek, a hálózati és kommunikációbiztonsági érdekességek, valamint az alkalmazásbiztonsággal kapcsolatos újdonságok kerültek a középpontba. A legtöbb látogatója annak a plenáris szekciónak volt (két teljes mozitermet töltöttek meg a hallgatók), amely főleg a közművek elleni lehetséges támadások, az új generációs biztonsági megoldások, az adatvédelem, a naplóadatok elemzése és a biztonsági szolgáltatások jövőjének témáját járta körül. Aki nem tudott ott lenni az eseményen, az az IDG jóvoltából hamarosan megnézheti az előadások HD-kamerákkal felvett videóit az ITBN weboldalán.

„Megfontoljuk azt is, hogy egy lépést tegyünk a nemzetközi, elsősorban a régióban történő megjelenés felé is, ha a támogatók és a piac is ezt szeretné”– beszélt záróelőadásában az ambíciókról Keleti Arthur, a rendezvény főszervezője.

Azóta történt

Előzmények