A Sony hamarosan virtuális világot is kínál a PS 3-hoz

A Sony tegnap bejelentette, hogy hamarosan elindítják a PlayStation 3 és a PlayStation Portable felhasználói számára saját virtuális világukat, melyet Home-nak neveztek el. Az Egyesült Államokban és Európában elérhető 3D-s világban a játékosok megalkothatják avatarjaikat, szöveges, audio- és videokapcsolatba léphetnek egymással, s természetesen játszhatnak is majd.


Forrás: www.411mania.com

Phil Harrison, a Sony Computer Entertainment Worldwide Studios elnöke a játékfejlesztők San Franciscó-i konferenciáján (GDC) beszélt szerdán terveikről, mely szerint a jövő (a „Game 3.0”) az online virtuális játékoké, melyek terepein a felhasználók mind több lehetőséget kapnak a játékok alakítására.


Forrás: www.411mania.com

A Home-ba ingyenesen lehet majd belépni, a Sony a játékgyártók reklámjaiból, a virtuális világban zajló kereskedelmi ügyletekből, a zene- és filmletöltésekből és játékeladásokból kíván jövedelmet termelni, ugyanis bármely cégnek helyet adnak, akár autót akar eladni, akár filmet.

A Home fontos része lesz a Hall of Fame, ahol azokat fogják díjazni, akik az egyes játékokban bizonyos szinteket elértek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények