A világ 25 legrosszabb weboldala

„Tudom, hogy nem én vagyok a világ legdögösebb csávója, de azt hiszem, a mellkasom tökéletesen megfelel arra, hogy kedvenc szavadat, mondatodat hirdesd rajta.” Így kezdi mondandóját Chris Pirillo, akinek Rent My Chest nevű szájtja a PC World magazin A világ legrosszabb weboldalai elnevezésű listáján a 25., tehát az utolsó. Őt egy hellyel előzi meg a török Mahir Cagri, akinek nem éppen fantáziadús bemutatkozó oldalát 2002 óta már több mint 800 ezren látogatták meg (legalábbis a cikk megírásának időpontjáig).


Forrás: burningpixel.com


De szerepelnek itt online játékok oldalai, ismerkedési oldalak, rettenetes gyűjtőoldalak, a The Dancing Baby nevű szörnyedvény, a veszettséget bemutató kedves-rajzos szájt, a Hamsterdance.com (feltehetően a világ egyik leggusztustalanabb gyermekmegrontó oldala), hogy az ibolyaszín gibbonról most ne is beszéljünk.


Forrás: www.hampsterdance.com


Ami igazán érdekes – s igencsak árulkodó, ám ennek értékelését olvasóinkra bízzuk –, hogy a világ 25 legrosszabb oldala közé nagy nevek is bekerültek. Tizenkilencedik például a Hotmail.com – „a spammerek Svájca”, fogalmaznak az értékelők –, tizenhatodik a Microsoft Windows Update, mint az egyik legnehezebben használható oldal. S hogy melyik a legrosszabb weboldal a PC World szerint? Nézzék meg… annyit elárulhatok, hogy ez ma a világ egyik leglátogatottabb szájtja.

Előzmények