Állami tendert nyert a Synergon

A Synergon Informatika Rt. nyerte meg a Külügyminisztérium által az "EU dokumentumok kezelése" tárgyban meghirdetett pályázatot – jelentette be a tőzsdei társaság. Az EUDOK dokumentumkezelő rendszer célja, hogy kiszolgálja az európai uniós ügyek intézésének kormányzati koordinációját, biztosítsa az uniós dokumentumok illetékes szakértőkhöz és döntéshozókhoz való eljuttatását, az uniós dokumentumokkal összefüggő hazai intézkedések, álláspontok kialakításának folyamatát.

A megrendelést még az első félévben kapta a cég, a bejelentéssel a megrendelő kérésére várt mostanáig – tájékoztatta a NAPI Online-t Szentiványi Kinga. A társaság befektetési kapcsolattartója elmondta, a folyamatos rendszerfejlesztést jelentő, határozatlan időre szóló megbízás komoly referencia lehet a cég számára, a Synergonnak ugyanis a portálmegoldások viszonylag új területet jelentenek.

A projekt értéke nem publikus, az ebből származó bevételek több időszak adataiban jelennek meg, de zömmel már az idei eredményekben is szerepelnek majd. A Synergon-részvények piaca optimistán fogadta a hírt, a papírok 8 százalék feletti többlettel, 354 forinton tetőztek napközben.

Azóta történt

Előzmények