A hétvégén: Challenge24 Piknik

A szervezők ma közölték, hogy már zajlanak az előkészületei az e hét végén megrendezendő jubileumi 15. Nemzetközi 24 órás Programozóversenynek, a Challenge24-nek. Az idei évben a verseny mellett helyet kap a Challenge24 Piknik nevű rendezvény is, mellyel a szervező MAVE – EESTEC LC Budapest teljesen új módon és keretek között ad lehetőséget a magyar informatikai élet meghatározó cégeinek a bemutatkozásra.

A IT-s piknik keretében a cégekkel való beszélgetés fókuszában a munkahelyeken felmerülő kihívások, az ezek megoldásához szükséges szakmai és szakmán túli tudás, illetve a hazai IT piac cégei által képviselt értékrendek állnak.

A résztvevők kötetlen formában ismerkedhetnek meg a legkülönbözőbb feladatokkal és legmeghatározóbb vállalkozásokkal, babzsákokon, pokrócon beszélgetve, feladatokon együtt gondolkodva.

Az Óbudai Egyetem Tavaszmező utcai épületének tetőteraszán zajló eseményen a verseny gyémánt fokozatú támogatójaként megjelenő GE mellett a kiemelt támogató Balabit és Graphisoft is izgalmas szakmai programokkal jelentkezik. A Lufthansa Systems, az SAP Hungary, az IVSZ és a szakmai partner evosoft Hungary Kft. szintén bepillantást enged a napi szinten felmerülő izgalmas szakmai kihívásokba és azok különleges gondolkodást igénylő megoldásaiba.

A rendezvény látogatása ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A Magyar Kupa a legjobb magyar csapatok számára ad lehetőséget a 24 órás versenyen való megmérettetésre, melyen színes, különböző típusú és nehézségű feladatokkal kell megbirkózniuk, szintén értékes nyereményekért.

Azóta történt

Előzmények