Cickókat mutogatott a képviselő a középiskolásoknak

(infobulvár) Kínos ügybe keveredett kedden Matthew Barrett, ohiói demokrata képviselő egy középiskolában, amikor az amerikai törvénykezés működéséről tartott előadása folyamán elindította a saját pendrive-ján hozott bemutatót, ugyanis a várt grafikon helyett egy félmeztelen nő képe jelent meg a kivetítőn.

Az eset után a rendőrség a vizsgálat idejére bizonyítékként lefoglalta az iskola számítógépét és a képviselő pendrive-ját is, mert ki akarják deríteni, hogy vajon hogyan került az említett kép az előadás anyagába.

Az újságírók által megkérdezett képviselő elmondta, hogy körülbelül 20 kuncogó diák volt a tanúja az esetnek a Norwalk High Schoolban, de ő gyorsan észbe kapott, s azonnal eltávolította a bűnös adathordozót a számítógépből. Ezek után nyomtatott anyagból folytatta az előadást, majd az óra végeztével találkozott az iskola vezetőivel és rendszergazdájával, hogy megvizsgálják a pendrive-ot. A helyi szakember megállapította, hogy Barrett tárolóeszközén az előadás prezentációjában valóban található egy meztelen nőket ábrázoló fotókat tartalmazó könyvtár. Barrett erre azt mondta, fogalma sincs hogy kerültek oda a képek, állítása szerint a pendrive-ot ajándékba kapta három hete az Ohiói Állami Könyvtárban.