Citrix MetaFrame XPe ''ca smart'' minősítést kapott a Computer Associates Unicentertől

A Citrix Systems, Inc. az alkalmazásszerver- és portálszoftverek, valamint szolgáltatások globális piac-vezetője ma bejelentette, hogy vállalati szintű alkalmazástelepítő és -menedzselő platformja, a Citrix MetaFrame XPe megkapta a Unicenter-től - a Computer Associates International, Inc. szakmai elismeréseket arató e-üzleti infrastruktúramenedzselő rendszerétől - a ca smart minősítést. Ezt a minősítést olyan partnereknek ítélik oda, akik termékeinek a CA technológiájával való integrálásának köszönhetően e-üzleti értéket és kiváló technológiai színvonalat kínálnak.

A Citrix legfejlettebb alkalmazásszolgáltató és -menedzselő platformját, a méretezhető MetaFrame XPe-t kifejezetten a nagyobb vállalatok és multinacionális cégek igényeinek megfelelően: a különféle eszközökből és operációs rendszerekből álló, a szerverek, licenszek és erőforrások egyetlen helyről történő karbantartását biztosító alkalmazásszolgáltató környezeteik számára tervezték.

A MetaFrame XPe és az Unicenter integrációjának köszönhetően a felhasználók távolról, a kíbővített vállalat keretén belül menedzselhetik és felügyelhetik Citrix MetaFrame XP szerverfarmjaikat. A Unicenter moduláris felépítésére és intuitív felhasználói felületére támaszkodva a rendszergazdák hálózatok, biztonsági és tárolómenedzselő folyamatok sokaságát vezérelhetik MetaFrame XPe szerverkörnyezetükből.

"A CA ca smart igazolásának elnyerése alátámasztja elkötelezettségünket, hogy az IT-ipar vezető erőivel való együttműködésünk és összefogásunk gyümölcseként ügyfeleinknek a legmagasabb minőséget nyújthassuk" - nyilatkozta Roger Rose, a Citrix globális vállalati szövetségekért felelős alelnöke. - "Megtiszteltetés számunkra a ca smart elnyerése, és a jövőben további integrációs kezdeményezéseket szándékozunk tenni."

"A Citrix MetaFrame XPe és a Unicenter lehetőségei összeötvözésének köszönhetően a MetaFrame szerverfarmok állapotát és helyes működését a kibővített vállalat részeként, a korábbi rendszerekbe teljesen illeszkedő módon lehet menedzselni" - vélekedik Mike LaTorraca, a CA megoldáspartneri programokért felelős alelnöke. - "Ez nagyteljesítményű, magas fokon rendelkezésre álló és biztonságos alkalmazásszolgáltató környezetek kiépítését és üzemeltetését teszi lehetővé közös ügyfeleink számára."