D-Link tűzfalak ICSA-tanúsítvánnyal

A hálózati termékeket gyártó D-Link nagyvállalati kategóriájú NetDefend DFL-2500 tűzfala elnyerte a ICSA Labs Vállalati szintű tűzfal tanúsítványát. Az ICSA Labs a legelismertebb nemzetközi hatóság az információbiztonság terén, mely a biztonsági termékek értékelésével segíti hozzá a vásárlókat a megfelelő, stabil és megbízható megoldások kiválasztásához.

Az ICSA-tanúsítvány megszerzéséhez a DFL-2500 NetDefend tűzfalnak a szigorú tesztek során sikerült minden követelményt teljesíteni. Ezek a tesztek lefedték a rendszertelepítést és -konfigurálást, a biztonsági szabályok beállítását, a rendszer menedzselését, a rendszernaplózást, a biztonsági események kezelését és a portbiztonságot egyaránt. A NetDefend egyébként kiérdemelte a minősítő szervezet elismerését a webes kezelőfelület máshol nem tapasztalt funkciói miatt is, melyekkel az adminisztrátorok távolról is biztonságosan módosíthatják a tűzfal beállításait.

A D-Link NetDefend tűzfal termékcsaládja széles körben használható: a DFL-210 a kisebb irodák vagy fióktelepekre szabott tűzfal (legfeljebb 50 felhasználóig), míg a DFL-800 50-150 felhasználó közti cégek és szervezetek számára ajánlott (tűzfal/VPN teljesítménye 150Mbps/60Mbps, ezen felül 300 VPN csatornát, több WAN linket, hat szabadon konfigurálható Gigabites interfészt kínál). A DFL-1600 egy középvállalati tűzfal 150-500 felhasználó közti cégek és szervezetek számára 320/120Mbps teljesítménnyel, ezen felül 1200 VPN csatornával és hat szabadon konfigurálható gigabites interfésszel van ellátva.


NetDefend DFL-2500

A most tanúsított termék többek között a Magyar Tudományos Akadémia Kísérleti Orvostudományi Intézetének hálózatát is védi – tájékoztatott minket a D-Link tűzfalak hazai sikereiről Élő András ügyvezető igazgató. Ez a termék egy nagyvállalati, egyetemi vagy intézményi tűzfal, és akár 1000 felhasználós környezetbe is telepíthető. Teljesítménye 600/300Mbps, ezen felül 2500 IPSec VPN csatornát, több WAN linket, nyolc szabadon konfigurálható gigabites interfészt kínál.

Azóta történt

Előzmények