Della kell a Dellnek

A válságból való egyik kilábalás útját a Dell, úgy tűnik, a női vásárlók figyelmének felkeltésében látja, ugyanis tegnap elindították a della nevű oldalt, ahol a (feltételezett) általános női ízlést kívánják kiszolgálni.

Ezektől a termékektől a kockák természetesen a falnak szaladnak, ám nem ők a célközönség: a laptopokat és egyéb eszközöket itt nem elsősorban műszaki cikként, hanem kiegészítőként, lakberendezési tárgyként, dekorációként, dizájnelemként kínálják. Az ügyesen megszerkesztett oldalon természetesen minden szükséges technikai információ megtalálható, ám a hangsúly láthatóan a megjelenésen, a színeken, a mintákon, az egyedi(nek tűnő) megoldásokon van, s ezt jól szolgálják ki az apró alkalmazások, melyekkel színt, mintát stb. lehet változtatni.

della

Természetesen vannak közösségi szolgáltatások is, így rögtön meg lehet dumcsizni a csajokkal, hogy milyen cuki kis cuccot lehet a Dellnél kapni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

  • A negyedév vesztese a Dell

    Az gyengélkedő PC-gyártót a hazai piacon lelépte a HP, a világpiacon pedig megközelítette az Acer.

  • Dell: megijedtek a Sun ügyfelei

    A számítógépgyártó vezetője szerint a Solaris és a SPARC jövője bizonytalanná vált, ami remek üzleti lehetőség.

  • Megfeleződött a Dell nyeresége

    Egyetlen gyártó sem immúnis a gazdasági krízisre: csökkenő árbevételről és elpárolgó profitról adott számot a második legnagyobb PC-gyártó.

  • Nem kell tinta a Dell új nyomtatójába

    Amíg van elég papír, nem kell félnie attól, hogy kifogy a festék: a Dell új apró nyomtatója ugyanis hírből sem ismeri a tintát.