Elindult a Hírlista.hu keresőoldal

A www.hirlista.hu domaincímen található ingyenes oldal már nyitáskor 22 híroldaltól vesz át folyamatosan hírcímeket, amely – a tulajdonosok szerint – rövid időn belül további híroldalak bekapcsolódásával folyamatosan bővül. A Hírlista.hu partnerei között általános és egy-egy témára specializálódott hírsite egyaránt található, ezért a készítők remélik, hogy minden látogató talál érdeklődési körébe tartozó híreket.

A napi több mint 600, időrendi sorrendben megjelenő hírcímet a könnyű áttekinthetőség érdekében 11 hagyományos tematikájú rovatba rendezi az oldal. Ez alapján belföld, külföld, gazdaság, kultúra, informatika, technika-tudomány, sport, autó, bulvár, életmód és publicisztika című rovatok működnek. A hírlista.hu oldala is a listázó oldalaktól megszokott rendszerben dolgozik. Csak a hírek címei jelennek meg rajta, és ha egy látogató el kívánja olvasni a teljes híranyagot, azt a hírcímre klikkelve már egy újonnan felnyíló böngészőablakban, az eredeti hírforrás weboldalán teheti meg.

Magyarországon is folyamatosan nő az internetezők száma, így egyre nagyobb igény mutatkozik az interneten történő eligazodást segítő gyűjtő és listázó oldalakra.

Azóta történt

Előzmények