Elindult az Informatika Tisztán ingyenes rendszergazdai tanfolyam weboldala


A Microsoft Technet Portálja adott hírt arról, hogy elindult a cég továbbképző tanfolyamsorozatának (Informatika Tisztán) weboldala, s ezzel egy időben lehetségessé vált a regisztráció is az előadásokra. A Budapest mellett Debrecenben, Győrben, Miskolcon és Pécsen (a tervek szerint ez a sor jövőre még tovább bővül) is megtartott 12 eseményen a Microsoft rendszermérnökei mutatják be a Windows XP SP2, a Windows Vista és a Windows Server 2003 R2 rendszergazdák számára legfontosabb képességeit.

A tájékoztató szerint a következő hetek folyamán sorban kerülnek majd fel a weboldalra a tananyag elemei – elsőként a prezentációk és a közel hatórányi, részletes screencast-sorozat (mind az ügyféllel, mind a kiszolgálóval kapcsolatban), amely a szoftverek minden fontos részletét gyakorlati demókon keresztül mutatja be. Utána következnek a virtuális laborgyakorlatok részletes útmutatókkal körítve, végül pedig egy teljes szakkönyv is napvilágot lát – mind online, mind a könyvesboltok polcain.

Az első képzés időpontja és helyszíne: 2007. szeptember 18. – Budapest, az Örs Vezér téren található Sugár Cinema legtágasabb mozitermében (a vidéki helyszínek esetében is a helyi bevásárlóközpontokban működő mozikra esett a választás).

Azóta történt

Előzmények