Hazánkban is elérhető a Vision for Axapta

A Vision jelentéskészítő csomagot ma a világ 158 országában 75 000 felhasználó alkalmazza. A nemzetközi üzleti és pénzügyi megoldásokat forgalmazó LLP Budapest révén itthon is elérhetővé vált ennek a jelentéskészítő és elemző eszköznek az a változata, amely a Microsoft Axapta vállalatirányítási rendszert használó szakemberek számára jelent segítséget. A Vision for Axaptával a cégek saját maguk is olyan testre szabott riportokat készíthetnek, amelyek nemcsak az operatív munkavégzést segítik, de a stratégiai döntéshozatalt is megkönnyítik.

"A Vision több mint egy jelentéskészítő megoldás, hiszen a dinamikus adatelemzést is lehetővé teszi. Nagy előnye abban rejlik, hogy a felhasználók néhány napos tréning után programozás nélkül készíthetik el testre szabott jelentéseiket, s ezzel rendkívüli módon segítik az Axapta vállalatirányítási rendszerből kinyerhető adatok üzleti szempontból való elemzésének lehetőségét" – mondta Barbara Dreska, az LLP Csoport és az LLP Budapest ügyvezető igazgatója.

A Vision for Axapta előnyei közé tartozik, hogy segítségével mérhetővé válik az üzleti célok teljesülése, gyorsan és könnyen összeállíthatók a nemzetközi sztenderdeknek – UK GAAP, IFRS, stb. – megfelelő riportok; a mérleg- és eredménykimutatás fél óra alatt elkészíthető, és lehetőség van az elemzési, riportolási folyamatok automatizálására, ütemezésére.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LLP

Azóta történt

Előzmények