Hungarian Cyber Security Challenge 2019

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet 2019-ben HCSC’19 néven egyéni IT-biztonsági versenyt szervez.

A verseny alapjául szolgáló nyílt internetről elérhető technikai platformot az Avatao.com Innovative Learning Kft. fejleszti és üzemelteti. A verseny résztvevőinek a szervezők úgynevezett egyéni „capture the flag” (CTF) típusú feladatokat biztosítanak a portálon keresztül.

A kétfordulós (elődöntő és döntő) versenyen minden 18 és 28 év közötti magyar állampolgárságú természetes személy részt vehet. Az elődöntő lebonyolítása 2019. 04. 19 (péntek) 20:00 és 2019. 04. 21. (vasárnap) 20:00 óra között – otthoni környezetben, saját eszközökön, a lebonyolító platform segítségével, oda kapcsolódva, annak technikai támogatásával és instrukciói alapján történik. A megjelölt korcsoport első tíz helyezettje jut a 2019. 05. 11-i (szombat) döntőbe: a részvételhez a versenyzők személyes megjelenésére van szükség. A döntő helyszíne: Larus Étterem és Rendezvényközpont (Budapest, Csörsz. u.).

A döntős személyek értékes tárgynyereményekben és elismerő oklevélben részesülnek. A verseny első három helyezettje továbbá ajándékutalványt és részvételi lehetőséget nyer felső kategóriás nemzetközi és hazai szakmai konferenciákra (Las Vegas – Def Con, London – Black Hat, , Hacktivity VIP – Budapest).

Regisztráció: 2019. 04. 18., 20 óráig.

Azóta történt

Előzmények