Ingyen adja a netet júliusig a Hungarotel

Új ADSL-akciót indít a Hungarotel, amelynek keretében minden új ADSL-előfizető június végéig ingyen veheti igénybe a széles sávú internetszolgáltatást. A Hungarotel tájékoztatása szerint új ADSL-ügyfeleit a június 30-áig tartó akció időtartama alatt semmilyen költség nem terheli, így nincs belépési díj sem.

Az akció lejárta után, azaz július 1-jétől is kedvező árakat kínál a szolgáltató, a legolcsóbb lakossági csomag például már bruttó 5990 forintos havi díjjal igénybe vehető – ez egy 512 kbps sebességű kapcsolatot jelent 5 GB-os adatforgalmi korláttal, de a korlátlan verzió is csak egy ezressel drágább. A legolcsóbb – szintén 512 kbps sebességű – üzleti csomag 7430 forintba kerül havonta. Mindhárom említett csomagnál csak kétéves hűségnyilatkozat aláírása esetén érvényes ez az ár.

Érhetik azonban meglepetések a hűségnyilatkozattal szerződő felhasználókat még idén ősszel, ugyanis – mint arról tegnap beszámoltunk – éppen júniustól kezdi meg a Magyar Telekom a jóval nagyobb letöltési sebességet hozó ADSL2+ technológia alkalmazását. Tekintve, hogy a tavalyi év végén megnyitott Hungarotel-körzetekbe az összes nagyobb szolgáltató benyomult, nem kizárt, hogy az új, gyorsabb szolgáltatások más cégeknél is lejjebb nyomják az árakat.

Azóta történt

Előzmények