Keresztelő a Vírus Híradónál

Az internetes fenyegetésekről naprakészen tájékoztató Vírus Híradó pályázatot hirdet, melynek keretében a honlap olvasóitól várnak javaslatokat az oldal új reklámfigurájának nevére. A legtalálóbb nevet beküldő olvasó egy Albacomp Activa-Standard Mobil Basic notebookot, további szerencsés pályázók pedig átfogó it-biztonsági megoldásokat – F-Secure Internet Security 2005, Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0 vagy Trend Micro PC Cillin Internet Security – és Vírus Híradós pólókat nyerhetnek.

„A Vírus Híradónak vírustámadások esetén naponta több ezer látogatója van, és úgy gondoljuk, ennek a nagyszámú olvasónak számos ötlete lesz arra, hogyan nevezzük el különbejáratú internetes szakértőnket” – mondta Fórján Tamás, a virushirado.hu portált üzemeltető 2F 2000 Kft. műszaki igazgatója.

A névadó verseny ma kezdődött, és június 13-án zárul. A pályázatokat június 1-ig lehet beküldeni, ezt követően egy zsűri kiválasztja a tíz legjobb nevet, melyeket június 2-től 13-ig szavazásra bocsátanak az oldalon. A figurát a legtöbb szavazatot kapó névre keresztelik majd.

Azóta történt

Előzmények