Kezdődik az év egyik legnagyobb IT-biztonsági konferenciája

Holnap magyarországi állomására érkezik az IDC éves IT-biztonsági konferenciája az IT Security Roadshow. Az esemény elsősorban olyan informatikai felső- és középvezetők számára jelent hasznos tájékozódási lehetőséget, akik lépést kívánnak tartani a legfrissebb IT-biztonsági trendekkel, valamint szívesen találkoznak híres biztonsági gurukkal és a terület nemzetközi szaktekintélyeivel.

Így például előad majd Simon Singh, író (a Code Book, the Science of Secrecy from Ancient Egypt to the Quantum Cryptography című könyv szerzője), újságíró és TV-producer, aki előadásában arról fog beszélni, hogyan változtatta meg az Enigma-kód a kódok történelmét. A szakember elmeséli, hogyan találtak rá a szövetséges kódtörők a gyengeségeire, és hogyan fordították meg a második világháború menetét. Singh elhoz magával a konferenciára egy igazi Enigma kódológépet, bemutatja annak működését, ezenfelül elmagyarázza, hogy mit is tanulhatunk ma a második világháborúban elkövetett hibákból.

Rajta kívül számos külföldi és hazai szakember, főként az IT-biztonsági iparban érdekelt nagyvállalatok képviselői ismertetik a területet leginkább érintő problémákat és az azok elhárítására létrehozott megoldásokat. Így egyebek mellett az APC Hungary, a Cisco, a HP Magyarország, az IBM, a Qualis, az S&T és a Symantec előadói beszélnek majd többek közt az adatközpontok (akár fizikai) biztonságáról, a víruselhárítás jövőjéről vagy a biztonsági események kezeléséről és elemzéséről.

A holnapi konferencia részletes programlistája megtalálható az IDC Magyarország weboldalán.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IDC

Azóta történt