Vásárláskor a feleség leadhatja a férjét a megőrzőbe

Az áruház ötlete nagy visszhangot váltott ki a kínai közösségi oldalakon, a fogadtatás vegyes.

Sok férfi számára lehet ismerős az az érzés, hogy amikor párjával együtt elmennek egy bevásárlóközpontba, számukra kínszenvedés végigjárni a boltokat, gyűlölik az egészet, és nagyjából szatyortartónak érzik magukat, alig várják, hogy vége legyen az egésznek.

Erre a problémára igyekszik megoldást kínálni egy kínai áruház egy helyi lap beszámolója szerint. A tudósítás bemutatja, hogy a Global Harbour sanghaji bevásárlóközpont a gyerekmegőrzők mintájára egy olyan szolgáltatást vezetett be, melynek segítségével a nők a vásárlás idejére „leadhatják” párjukat, akik egy külön erre a célra kialakított egyedi „dobozban” lefoglalhatják magukat, míg társuk végigjárja az áruházat.

A pici helyiségekben az áruház egy kényelmes széket, monitort, számítógépet és játékkonzolt biztosít, és a férfiak az 1990-es évek retrójátékaival foglalhatják le magukat. A szolgáltatás a bevezetési időszakban ingyenes, de az üzemeltetők közleménye szerint pár hónap múlva QR kódos bejelentkezést fognak előírni, hogy egy minimális összeget kérjenek a fülkék használatáért.

Kína
[+]

A szolgáltatást már kipróbáló nyilatkozók szerint az eddigi tapasztalatok vegyesek: van, aki örömmel fogadta, hogy visszaidézték sulis korát a Tekken 3-mal, de olyan is akadt, aki a légkondicionálás hiányára panaszkodott.

Azóta történt

Előzmények