Kitüntették a CA vírusvédelmét

A West Coast Labs, egy független adatbiztonsági megoldásokat tesztelő szervezet Checkmark minősítéssel ismerte el a CA vállalati és fogyasztói piacra szánt kémszoftver- és vírusvédelmi megoldásait. A Checkmark System egy olyan minőségellenőrző és -tanúsító rendszer, amely a termékek hatékonyságát az egész világra kiterjedően független módszerekkel és eljárásokkal méri.

Az eTrust PestPatrol Anti-Spyware Corporate és Consumer kiadása a nemrég piacra dobott CA Integrated Threat Management termékkel együtt a ma felmerülő összes fenyegetés – backdoor, trójai és keylogger programok, vírusok és más malware-ek – hatékony felderítéséért kapta meg az Anti-Spyware, Anti-Virus és Trojan Checkmark minősítést.

Az eTrust Antivirus, az eTrust EZ Antivirus és a CA Integrated Threat Management termék az Anti-Virus Level 1 minősítést nyerte el a „vadonban” fellelhető valamennyi vírus felismeréséért. Az eTrust Antivirus és a CA Integrated Threat Management ezenkívül Anti-Virus Level 2 minősítést kapott a legveszélyesebbnek minősített összes vírus kiirtásáért, továbbá „Trójai” minősítésben részesült, miután a megfelelő tesztsorozatok tanúsága szerint az összes trójai programot felismerte.

„A Checkmark-szabványokat folyamatosan fejlesztjük, hogy segítségükkel minden esetben pontosan képezzük le a való világban előforduló legkülönfélébb helyzeteket, és nyomon kövessük a műszaki fejlődéssel járó szüntelen változásokat” – mondta Chris Thomas, a West Coast Labs üzemeltetési igazgatója. „A Checkmark minősítés annak elismerése, hogy a CA megoldásai a malware programok elleni védelmet szolgáló termékek vizsgálatára összeállított tesztsorozatok valamennyi kritériumának megfeleltek.”

Azóta történt

Előzmények

  • Egyesítsd és uralkodj!

    A CA vállalatoknak szánt új védelmi megoldása olyan fokú integráltságot nyújt, hogy akár egyetlen személy is felügyelhet egy kiterjedt hálózatot.

  • Piacvezető céget vásárol fel a CA

    A vállalati alkalmazásmenedzsment területen sikeresen tevékenykedő Wily Technology 375 millió dollárért kerül a CA-hez, ahol önálló részlegként dolgozik tovább.

  • Erősebb e-mail-védelem az Albacomptól

    A Computer Associates technológiájával bővítették a Styx Mail Filtert.