Korlátlan mobilnet minden színben

Mindhárom szolgáltatónál van lehetőség korlátlanul internetezni, bár a Vodafone és a Telekom csak három hónapot ad.

Míg a Telenor a korlátlan mobiladat köré építette fel új díjcsomagjait, a Telekom és a Vodafone más utat választott ugyanarra. A vörös és magenta színű kártyákkal rendelkezők egy illetve három hónapra kaphatnak gyakorlatilag korlátlan adatforgalmat. Ez nyilván egyfajta teszt is a szolgáltatók részéről, hogy felmérjék az igényeket és a várható terhelés mértékét. Nincs kétségünk afelől, hogy ha kifizetődőnek ítélik meg, hamarosan ezek a cégek is piacra lépnek a korlátlan csomagajánlataikkal.

A Vodafone esetében az adatmilliomos akciót hirdetik, ezzel a kétéves hűséget vállaló új Red előfizetők szerezhetnek 1 000 000 MB adatkeretet, melyet három hónap alatt használhatnak fel, a régi ügyfelek pedig harminc napig vehetik igénybe az egymillió megabájtos keretet. Az ajánlat visszavonásig érvényes.


(forrás: Corbis/ Getty Images) [+]

A Telekom a tavalyi akciója után idén is meghirdette a korlátlan nyár opciót, idén a Mobil L és XL csomagok előfizetőinek nem kell aggódni az adatforgalom miatt. Feltétel még a kétéves hűség, cserébe június 1-től augusztus 31-ig korlátlanul használhatják a mobilinternetet belföldön.

Mivel a Telekom moduláris csomagjai esetében az előfizető a hűséget a havi költésre vállalja, akár azt is megtehetik, hogy az akciót követően kisebb hangcsomagra és nagyobb internetre váltanak. A vállalat az új belépőknek automatikusan aktiválja az opciót, a meglévők a Telekom alkalmazásban tehetik meg ugyanezt.

Azóta történt

Előzmények