LANDesk-képviselet Magyarországon

A SysPac Hungária Kft. – mint minősített és kinevezett Expert Solution Provider – lett a hálózatimenedzsment-szoftvereket gyártó LANDesk Software magyarországi forgalmazója. A LANDesk díjnyertes megoldásai hazánkban ezentúl közvetlenül is elérhetők a cégnél. A SysPac Hungária a LANDesk Management Suite, LANDesk Instant Support Suite és a többi LANDesk alkalmazásokhoz tanácsadási, telepítési és technikai támogatási szolgáltatásokat is nyújt ügyfelei részére.

“Várakozással és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a magyarországi képviseletként csatlakozhattunk a LANDesk Software Expert Solution Provider programjához, hiszen ez nem csak ügyfeleink számára, hanem részünkre is nagy lehetőségeket tartogat” – mondta Fazekas László, a SysPac Hungária Kft. ügyvezetője. “A LANDesk Software megoldásai lehetőséget nyújtanak arra, hogy ügyfeleink részére olyan minden részletre kiterjedő, integrált desktop-, szerver- és mobileszköz-menedzsment megoldásokat kínáljunk, melyek által a működtetett informatikai rendszer figyelemre méltó teljesítménynövekedése mellett jelentős működésiköltség-csökkenést érhetnek el.”

A SysPac Hungária Kft. a SysPac GmbH leányvállalataként 2001 óta van jelen a magyar IT-piacon. Ügyfelei részére értéknövelt szolgáltatásokkal kiegészített megoldásokat nyújt a napi működéséhez szükséges szoftverek területén. Fő tevékenységi körei a hálózatmenedzsment, IT-biztonság, szoftveraudit és licencmenedzsment, valamint nyomtatási megoldások.

Azóta történt