Idén is lesz Linux Akadémia

A szervezők ma jelentették be, hogy idén is megtartják a 2001 óta minden évben megrendezett nonprofit nyári Linux-képzést, a Linux Akadémiát.

A konferenciaként és mesterkurzusként is funkcionáló rendezvény egyhetes „bentlakásos” tanfolyam különböző szinteken és különféle témákban. Évente gyűlnek össze a kiváló Linux-szakemberek Szerencsen, és igyekeznek a tudásukat átadni a résztvevőknek. A délelőtti tanfolyamok mellé pár éve csatlakoztak a délutáni tréningelőadások is. Az előbbiek 20 fős géptermi gyakorlatok, ahol két profi Linux-szakember segít a résztvevők gyakorlati tudásának fejlesztésében, míg az utóbbi előadás, ahol hasznos gyakorlati témákat mutat be az előadó. A délelőtti gyakorlatok 4 órásak, délután pedig 2 kétórás előadást lehet meghallgatni. A fennmaradó időben sok beszélgetésre, konzultációra nyílik lehetőség Magyarország neves linuxos szakembereivel.

Idén hat különböző kurzusra lehet jelentkezni a kezdő felhasználótól a haladó rendszergazdáknak szóló tematikus képzésekig.

A Linux Akadémia idén is, mint eddig minden évben, Szerencsen lesz 2011. július 3-9. között. A rendezvény nonprofit, így a részvételi díj is mérsékelt, és akár részletekben is fizethető: a teljes díj a hat napra bruttó 46 ezer forint, részletfizetésnél 10 ezer + 4 x 9000 havonta. Kompenzációképpen minden résztvevő kap egy 21 ezer forintos más szolgáltatásra beváltható kupont, emellett az első harminc jelentkező még egy ugyanilyen csomagot, egyenként 20 ezer forint értékben.

Részletes információk a Linux Akadémia oldalán olvashatóak.

Azóta történt