Megjelent az Everest új verziója

Megjelent az Everest nevű rendszerdiagnosztikai szoftver új, 1.50-es verziója. A felhasználók visszajelzéseinek figyelembevételével továbbfejlesztett program számos új hardvert támogat, köztük a még be sem jelentett NVIDIA nForce4 chipsetet is. Segítségével nyomon követhetők a Windows frissítései (természetesen az SP2 után is), egy új modul pedig távoli folyamatok és szolgáltatások monitorozására szolgál. A program memória-késleltetést mérő benchmark modullal is gazdagodott.

ATI Radeon kártyákhoz nemcsak hőmérsékletadatokkal szolgál, de részletes információi a túlhajtókat is segítik. Felismeri a 90 nanométeres csíkszélességű technológiával készülő AMD Athlon 64 processzorokat, a 939 tűs AMD és a 64 bites kiterjesztéssel ellátott Intel Xeon CPU-kat. Támogatja az AMD processzorok Cool'n'Quiet és PowerNow! energiamenedzsment-funkcióit, valamint a PCI Express és a PCI-X interfészeket és hardverelemeket. A korábban feltárt hibákat is javították.

A Lavalys két új szolgáltatást is indít: a érdeklődők hírlevélből tájékozódhatnak az aktuális hírekről, és egy nemzetközi (angol nyelvű) fórumon is eszmét cserélhetnek.

Az ingyenes Home Edition letölthető innen.

Azóta történt

Előzmények