Megújult a Trillian

A Connecticut állambeli Cerulean Studios által fejlesztett – a népszerű Galaxis útikalauz stopposoknak regénysorozat egyik főszereplőjéről elnevezett – üzenetküldő alkalmazás a mai napon számos béta-változat után elérkezett a végleges 3.0-s kiadáshoz. Az AOL, ICQ, MSN és Yahoo üzenetküldő alkalmazások funkcióit egy programhéj alá tömörítő szoftver korlátozott funkciókkal ellátott ingyenes és teljes értékű fizetős változatban is elérhető.

Az alkalmazás mindkét változata képes IRC-szerverekhez csatlakozni, ezzel páratlanul széles kommunikációs lehetőséget kínálva felhasználói számára. A 25 dollárért (mintegy 4500 forint) megvásárolható Pro változat a néhány extra kényelmi funkción kívül a fentieken túl további három hálózat elérését teszi lehetővé; a Jabber, Novell GroupWise Messenger és Rendezvous kliensekkel való kommunikáció sem jelent akadályt a Trillian 3.0 Prónak.

A Trillian 3.0 Windows 98, ME, 2000 és XP operációs rendszerekkel használható ingyenes és fizetős változata letölthető a cég weboldaláról.

Előzmények