Megvan a T-Com új vezére

A Magyar Telekom Vezetékes Szolgáltatások Üzletága, a T-Com vezetői pozícióját szeptember 20-tól Simó György (39) jelenlegi üzletágvezető-helyettes, a T-Online Magyarország Zrt. vezérigazgatója tölti be – jelentette be tegnap a távközlési vállalat. Az üzletág vezetése mellett Simó marad a T-Online vezérigazgatója is. A vállalat értékelése szerint a szakember a T-Online első embereként eredményesen vezeti a T-Com legdinamikusabban növekvő üzleti területét, az Internet Divíziót, így kiemelt szerepet játszott a széles sávú internet elterjesztésében, és az Origo internetes portál piacvezető pozíciójának elérésében is. Simó már a korábbi vezető, Christopher Mattheisen távozását követően, június 15-től átvette a T-Com irányítását, akkor még megbízott vezetőként.

A távközlési vállalat igazgatósága arról is döntött, hogy dr. Klaus Hartmann távozását követően Thilo Kuscht nevezi ki a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettesévé. Thilo Kusch közel 5 éve dolgozik a Deutsche Telekom Csoportnál, mostani kinevezését megelőzően a Deutsche Telekom befektetői kapcsolatokért felelős ügyvezető alelnöke volt.

Azóta történt

  • Hónapokig tarthat az MTelekom-vizsgálat

    Bár a mai közgyűlés napirendjén szerepel a tájékoztató a társaságnál hónapok óta folyó vizsgálat állásáról, érdemi felvilágosítás nem lesz.

  • Már kétmilliárd után nyomoz a Magyar Telekom

    A tegnapi közgyűlésen újabb két gyanús szerződést jelentettek be, melyek értéke így kétmilliárd forintra, a vizsgálat költsége pedig 3,1 milliárdra emelkedett.

  • Integrál a Magyar Telekom

    Egyesítik a T-Online internet-hozzáférési tevékenységét az Emitel Zrt. és a T-Com vezetékes szolgáltatásaival.

Előzmények