Microsoft-termékbejelentések Budapesten

November 7-én San Franciscóban, a nemzetközi Launch Tour 2005 első állomásán, Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója bejelentette a szoftvervállalat alkalmazásplatformjának új generációját képviselő SQL Server 2005 és Visual Studio 2005 piaci bevezetését, és ismertette a BizTalk Server 2006 megjelenésével kapcsolatos részleteket. A Microsoft idei legnagyobb termékbejelentésén több mint 2500 fejlesztő, informatikai szakember, ügyfél és partner vett részt. A vállalat termékbemutató körútja a világ 50 országában, több mint 90 helyszínen folytatódik.

A Microsoft Launch Tour 2005 konferenciasorozat budapesti rendezvényét tegnap rendezték meg. Az eseményen közel 1000 hazai fejlesztő és adatbázis-szakértő vett részt, akik a konferencia előadóitól, a Microsoft szakértőitől és partnereitől – vagy személyes konzultációk révén – első kézből ismerhették meg a szoftvervállalat új alkalmazásplatformjait.

A telt házas konferencián többek között a Microsoft kiemelt partnerei is beszámoltak a legújabb termékekkel, megoldásokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalataikról. Megszólaltak az Evosoft és a Nexon képviselői, akik már használatba vették az SQL Server 2005, illetve a Visual Studio 2005 alkalmazásokat, valamint olyan nemzetközi gyártók – a HP és az Intel –, amelyek elkötelezték magukat az új alkalmazásplatformok bevezetése mellett.

Azóta történt

Előzmények