Jönnek az új csatornák és az új árak a MinDig TV-be

Az Antenna Hungária ma jelentette be, hogy folytatják a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások fejlesztését, a MinDig TV Extra szolgáltatás 2014. október 1-jétől újabb két – D és E jelű – DVB-T multiplex elindításával 22 új csatorna vételét biztosítja az előfizetők részére. Ezzel immár 55 tévécsatorna műsora lesz fogható tető- vagy egyes helyeken szobaantennával, melyek össznézettsége meghaladja a 80 százalékot.

A D jelű multiplexen összesen 13 új csatorna elindításával az Antenna Hungária kibővíti a MinDig TV Extra szolgáltatás Alap- és Családi csomagját. Az új országos multiplex a korábbi hálózatokkal (A, B és C jelű multiplexek) megegyező, 99%-os lakossági lefedettséggel rendelkezik, a csatornákat ugyanúgy 90 telephelyről sugározza a társaság.

Az Alapcsomagot illető legjelentősebb változás, hogy a Családi csomagból átkerülnek ide a Super TV2 és RTL II programok, a SportKlub helyett bekerül a DIGI Sport 1 csatorna, illetve a Sláger TV (korábbi Nóta TV). A Családi csomagból kikerül az Universal Channel és a History Channel, ezzel párhuzamosan viszont olyan közkedvelt csatornákkal bővül a kínálat, mint például a FOX, Paramount Channel, Filmbox, Discovery Channel, TLC, Viasat6 és Viasat History.

Az E jelű multiplexen négy különböző kiegészítő csomagban összesen kilenc új, többségében ismeretterjesztő, sport- és filmcsatornát indít a cég, mely minicsomagok az Alap- vagy Családi műsorcsomagra történő élő előfizetés mellé választhatók. Az E jelű multiplex lakossági lefedettsége a jelenlegi kiépítésben a többi hálózattól eltérő lesz, a programokat 35 telephelyről sugározza a társaság.

Az új csomagárak a MinDig TV-n

Az új csomagárak a MinDig TV-n

Az új csomagárak a MinDig TV-n

Amennyiben az előfizető nem látja az új csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévén. Az E jelű multiplex esetében azt javasolják, hogy ellenőrizzék a vételi lehetőségeket a mindigtv.hu/lefedettseg oldalon, a lefedettségről további felvilágosítás kapható az ügyfélszolgálati telefonszámokon is (1211, 06-80-90-99-00).

A jelentősen kibővülő kínálat miatt változnak a szerződéses feltételek és a havidíjak, a módosított ÁSZF megtalálható a mindigtvextra.hu honlapon.

Azóta történt

  • Frekvenciacsere Nagy-Hideg-hegy vételkörzetében

    Az Antenna Hungária 2014. szeptember 24-én délelőtt frekvenciacserét hajt végre a Nagy-Hideg-hegyi digitális földfelszíni televíziós telephelyen, emiatt ezen a napon néhány órán keresztül fenti körzetben szünetel a digitális földfelszíni sugárzás.

  • Kinevezték az Antenna Hungária új vezérigazgatóját

    Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter 2014. szeptember 10-i hatállyal Kápolnai Andrást nevezte ki az Antenna Hungária Zrt. új vezérigazgatójának.

  • Paramount Channel két hétig ingyen

    A Fekete vitorlák fináléja közelít, február végéig kódolatlanul nézheti bárki, aki rendelkezik DVB-T MPEG-4 tunerrel.

Előzmények

  • A FOX kódolatlanul fogható a MinDig TV-n

    A FOX magyar képviselete és az Antenna Hungária megállapodása alapján 2014. augusztus 18-31. között a FOX műsora minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető.

  • Tovább bővül a digitális televíziós kínálat

    Júniusban helikopteres antennacserékkel érnek véget a digitális földfelszíni hálózatok telepítési munkái.

  • Két hétig ingyenes lesz az M3 a MinDig TV-nél

    Bővül a MinDig TV Extra digitális földfelszíni tévészolgáltatás kínálata – az M3 csatorna az ünnepek alatt elérhető lesz MinDig TV összes nézője számára.