Nő a Freemail-postafiókok mérete

A hónap elejétől megújul a Freemail internetes levelezőrendszer – közölte ma a szolgáltatást üzemeltető T-Online. Az ingyenesen felhasználható tárhely a jelenlegi 5-ről 25 megabájtra emelkedik, míg a kimenő levelek maximális mérete 5 megabájtra, a fogadott leveleké pedig 10 megabájtra nő. A bővítéssel párhuzamosan megkezdik a kéretlen reklámlevelek automatikus szűrését is.

Változik a Freemail arculata és belépési oldala is. Újdonság, hogy a több postafiókkal rendelkező felhasználók egyszerűbben kezelhetik párhuzamosan levelesládáikat, az új belépők regisztrációját pedig alternatív felhasználónevek felajánlásával segítik.

A nagy nemzetközi rendszereken ingyenesen elérhetőhöz hasonló – gigabájtos – méretű tárhelyet egyelőre csak a fizetős felhasználói számára biztosít a Freemail. A Freemail extra csomaggal 1 gigabájtnyi tárterület jár, a kimenő és bejövő levelek mérete pedig itt egyaránt 10 megabájt. Újdonság az óriáslevél funkció, mellyel akár 1 gigabájtos fájlt is küldhetnek a felhasználók. Egy nyári akció keretében a szolgáltatásra július végéig előfizetők számára egyhavi díjért – azaz ötszáz forintért – három hónapig biztosítja az extrákat a T-Online. Újdonság, hogy a csomag 3, 6 és 12 hónapos konstrukcióban is megrendelhető.

Azóta történt