Nyíregyházi iskola nyerte a Panda Software fődíját

Lezárult a Panda Software Hungary októberben indított online nyereményjátéka, mely alig néhány nap leforgása alatt nagy népszerűségre tett szert. A Suli-Party névre keresztelt játékban az ország legnépszerűbb iskolájára szavazhattak a Panda oldalára látogatók.

A szoros versenyből végül a nyíregyházi Gárdonyi Géza Általános Iskola került ki győztesen több mint 30 000 szavazattal, így ők kapták a fődíjat, az ötvenezer forintos szabadon felhasználható támogatást, melyet a Panda a nyertes iskola évvégi sulibulijához ajánlott fel. A szombathelyi Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény lett a második helyezett 23 333 szavazattal, nyereményük egy 50 licencet tartalmazó Panda EnterpiSecure Antivírus közoktatási csomag és egy 2 óra időtartamú biztonságtechnikai előadás. A képzeletbeli dobogó harmadik helye a Gödöllőn található Szent Imre Katolikus Általános Iskoláé lett (21 451 szavazat), nyereményük szintén egy 50 licencet tartalmazó Panda EnterpiSecure Antivírus közoktatási csomag.

„Örülünk, hogy kezdeményezésünk ilyen nagy sikert aratott, és számos iskolát neveztek be a versenyre. Bízunk benne, hogy akciónkkal nemcsak az iskolai életet sikerült egy kicsit felpezsdítenünk, hanem egyúttal sikerült felhívnunk a figyelmet az interneten terjedő fenyegetések okozta veszélyekre, és az ellenük alkalmazható hatékony védelmi megoldásokra is” – mondta Sándor Zsolt, a Panda Software Hungary ügyvezető igazgatója.

Azóta történt