Mozilla blog: ma este Okostelefon Akadémia!

Miként spórol meg az emberiség évente 3,5 milliárd liter gázolajat és 1,1 milliárd vezetéssel töltött órát világszerte a digitális térképek segítségével? Hogyan segíthet a helymeghatározás a katasztrófahelyzetekben? Honnan tudjuk, merre buliznak barátaink, melyik éttermet érdemes választani? Honnan tudhatjuk, hogy a navigációs megoldásokkal valóban célba érünk?

Az Okostelefon Akadémia második állomásán a közösségi térképalkotásé, az új generációs helymeghatározásé és navigációs megoldásoké lesz a főszerep. A téma feltérképezéséről meghívott előadóink – navigációs szoftverfejlesztők, digitálistérkép-programozók, térinformatikai szakértők és egy magánnyomozó – gondoskodnak az este folyamán. Az este egyik különleges vendége a Google legapróbb utcai-kamerás járműve, a Google Street View trickli!

Lesz mozillás „stand” is, így igyekszünk bemutatni, hogy milyen lehetőségek vannak a helymeghatározásra a hamarosan megjelenő Firefox OS-en.

Kitelepülő készülékgyártók: Alcatel, Huawei, LG, Nokia, Samsung, ZTE.

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, részvételi szándékod jelezd a socialmedia@telenor.hu email címen OA2 tárggyal!.

Program és egyéb információk az esemény Facebook-oldalán.

Azóta történt

Előzmények