Öt gigabájtot ad a Freeweb

Bőkezűen megnövelt tárhellyel szeretné felfuttatni a tulajdonába került Altavizsla keresőoldal látogatottságát az SWI Kft., a Freeweb gazdája. Ezért mostantól mindenkinek, aki altavizsla.hu-s emailcímmel regisztrálja magát a Freeweb ingyenes tárhelyszolgáltatására, az általános 500 MB-os tárhely helyett 5 GB-ot bocsát rendelkezésére. Természetesen a már aktív felhasználók sincsenek kizárva az akcióból, nekik mindössze a kapcsolattartói emailcímet kell megváltoztani az adatlapjukon altavizslásra, és a rendszer automatikusan hozzárendeli tárhelyükhöz az ajándék bájtokat.

A hazai vonatkozásban kiemelkedő méretű ingyenes tárhelyhez ugyanakkor nem elég csupán beregisztrálni az ingyenes címet, azt rendszeresen használni is kell. Így azoknak, akik nem jelentkeznek be havonta legalább egyszer Altavizsla-postafiókjukba, a tárhely visszazsugorodik az alap 500 MB-ra.

Az időközben esetleg 500 MB-nál nagyobbra hízott adatállomány limit feletti része ilyenkor sem törlődik, továbbra is elérhető marad, de a felhasználó nem tud újabb fájlokat feltölteni mindaddig, amíg túllépi a rendelkezésre álló keretet – válaszolta lapunk kérdésére Kisérdi Tamás, az SWI kereskedelmi igazgatója.

  • Kapcsolódó cégek:
  • SWI

Azóta történt

Előzmények