Öt perc után ingyenes a hívás a Pannonnál

A Pannon tegnap vezette be új szolgáltatását, az „5 perc után 0 Ft” csomagot. Ez – a Happy kivételével – minden publikus kártyás és számlás Pannon-tarifacsomaghoz megrendelhető, és azokat az ügyfeleket célozza meg, akik bár szeretnek hosszan beszélgetni, eddig ezt nem engedhették meg maguknak.

Az új szolgáltatás nyújtotta kedvezmény 590 forintos havi díjért minden hálózaton belüli, legfeljebb 60 perces hívásra vonatkozik. A csomag megrendelésével a Pannon ügyfeleinek a hálózaton belüli hívásokért az első öt percben a hívás hosszának megfelelő - akár kedvezményekkel csökkentett - percdíjjal számított összeget, míg az öt perc feletti részért 0 forintot számláz ki. Kártyás előfizetés esetén továbbra is érvényesíthetők a nagy értékű feltöltőkártyákkal elérhető kedvezmények, míg számlás előfizetőknél a lebeszélhető percekbe nem számít bele a szolgáltatás által érintett hívások nulla forinttal számlázott része – közölte a szolgáltató.

Azóta történt

Előzmények

  • Kinyílnak a Pannon virágai

    Az imázsváltás költségeiről nem ad tájékoztatást a társaság. A piac milliárdos nagyságrendű összegről beszél.

  • Januárban is javított a Vodafone

    Egy év alatt 6,81 százalékkal nőtt a mobilszolgáltatók ügyfeleinek száma. A Vodafone tovább morzsolja riválisai piaci részesedését.

  • A számlás ügyfelek erősítették a Pannont

    Az utolsó negyedévben 73 ezerrel bővült a szolgáltató ügyfeleinek tábora. A tavalyi árbevétel 11 milliárd forinttal nőtt.

  • Változtat tarifacsomagjain a Pannon

    Az arculat átalakítása után most az előfizetéses ügyfeleknek szánt díjcsomagjain is változtat a mobilszolgáltató. Cél az egyszerűség.