Pannon GSM: minden egy számon

November 27-től a Pannon GSM hálózatából díjmentesen hívható 1220-as és egy prémium szolgáltatást nyújtó 06 20 200 0000-os telefonszámon érhető el a Pannon GSM ügyfélszolgálata – adta hírül a cég. Minden fontos információ és segítségnyújtás mostantól e számok hívásával hozzáférhető lesz.

A cég nemrég bevezetett azonnali és személyes segítségnyújtást biztosító 06-20-2000000-os hívószáma hamar népszerű lett az ügyfelek körében, és erre a nap huszonnégy órájában működő prémium szolgáltatásra most a társaság további erőforrásokat biztosít.

Az eddigieknél egyszerűbben elérhető, szolgáltatásait tekintve azonban ugyanolyan teljes körű a 1220, a Pannon GSM régi-új és bevált ügyfélszolgálati hívószáma. Az eddig különböző telefonszámokon elérhető funkciók összessége – tájékoztatás, hibabejelentés, számla ügyintézés, tudakozó – mostantól ezen egyetlen szám felhívásával lesz díjmentesen elérhető és igénybe vehető. A kibővített menürendszerű 1220-as ügyfélszolgálat a Pannon hálózatából díjmentesen hívható.

Azóta történt

Előzmények