Pannon Praktikum - új tarifacsomag és akció

A Pannon GSM kártyás ügyfelei 2004. szeptember 20-tól december 31-ig bruttó 29 forintért telefonálhatnak, illetve küldhetnek szöveges üzenetet bármely magyarországi telefonhálózatba, amennyiben az új - év végéig akciós - Pannon Praktikum tarifacsomagot választják. A piac legalacsonyabb egységes percdíjait kínáló tarifacsomaggal a hét minden napján, a nap minden percében azonos költséggel hívható az összes hazai vezetékes és mobil telefonszám; és ugyanennyibe kerül a rövid szöveges üzenet küldése is.

Az év végéig tartó akciójában - összehasonlítva a hasonló struktúrájú tarifacsomagokkal - a legkedvezőbb árat kínálja kártyás előfizetőinek a Pannon GSM. A minden belföldi hívásirányba azonos, csúcsidő mentes hívás- és üzenetküldési díjat biztosító Praktikum csomagot - különlegesen alacsony percdíja mellett - átlátható tarifaszerkezete is a versenytársak ajánlatai fölé emeli.

Az akciós Pannon Praktikum előfizetés percdíjai jelentősen - akár 26%-kal is - kedvezőbbek, mint a másik két mobilszolgáltató hasonló csomagjaiban kínált költségek, így számhordozás esetén az eredeti hálózatba tartozó számok hívására is előnyösebb lehetőséget kínál a Pannon GSM-re váltó előfizetőknek. Ezen kívül az új tarifacsomagra is érvényesek a továbbra is kizárólag a Pannon GSM által nyújtott kuponkedvezmények: nagy értékű feltöltőkártya vásárlásával további 25 százalék kedvezménnyel, azaz percenként bruttó 23,20 forintért hívható az összes magyarországi telefonszám.

Az új Pannon Praktikum csomag a beszédhívások és szöveges üzenetek mellett - a magyar mobil piacon egyedüliként - az MMS küldésére is egységes, fájlmérettől, célhálózattól és a küldés idejétől egyaránt függetlenül, bruttó 175 forintos díjat kínál az előfizetőknek. A szolgáltató jelenlegi ügyfelei a szokásos 900 forintos egyszeri tarifacsomag-váltási díj megfizetésével válthatnak át az akciós kártyás konstrukcióra, amely a bevezetési időszak után (2005. január 1-től) is igen versenyképes, bruttó 36 forintos (azaz a versenytársakénál akár 8 százalékkal olcsóbb) percdíjú tarifát biztosít számukra, változatlan MMS díjak mellett.

Azóta történt

Előzmények