Elindult itthon a Play Now plus zeneszolgáltatás

Több millió zeneszám korlátlan letöltését kínálja a Sony Ericsson és a T-Mobile új, havidíjas szolgáltatása, a Play Now plus. Az előfizetéses konstrukciót a világon az elsők között vezetik be hazánkban, eddig csak öt másik országban Szingapúron, Svédországban, Hollandiában, Ausztriában és Svájcban volt elérhető.

A Play Now plus – egyéves hűségnyilatkozat vállalása esetén – havi 2400 forintért szabad és korlátozás nélküli hozzáférést biztosít a négy legnagyobb lemezkiadó, illetve a legtöbb hazai kiadó kínálatához. A havi díj tartalmazza a számok letöltéséhez szükséges adatforgalom díját is. A szolgáltatás belföldön, a T-Mobile hálózatán érhető el, egyelőre Sony Ericsson W995, W705 és W595 készülékeken, de a kompatibilis modellek köre még ebben az évben újabbakkal bővül majd. Egy dal letöltéséhez a cégek közleménye szerint átlagosan 10-60 másodpercre van szükség.

A zeneszámok másolásvédett formátumban érhetők el, de a felhasználó a Play Now plus PC-s programjának telepítésével nemcsak a mobilján, de a számítógépén is meghallgathatja azokat. A dalok alapértelmezés szerint az előfizetés időtartama alatt játszhatók le, de hat hónap után a 100 leggyakrabban hallgatott szám, majd ezt követően havonta 17 újabb másolásvédelem nélkül is elérhetővé válik az előfizető számára.

A T-Mobile havidíjas és dominós ügyfelei az új szolgáltatást a megjelölt Sony Ericsson készülékekkel két hétig díjmentesen kipróbálhatják – áll a cégek közös sajtóközleményében.

Előzmények