Csajok a mobilon – a Playboy új versenyt hirdetett


Egy jelölt: Aholmes Torontóból

(Infobulvár) A Playboy magazin – melynek szerkesztői már az iPhone bevezetésekor komoly kereskedelmi érzékről tettek tanúbizonyságot, s s emellett van is egy netes szolgáltatatásuk, mely nyilvánvaló célközönségnek szól – tovább fokozza önmaga hirdetését: a mobiltelefonokat célozták meg újfent egy friss pályázattal.

A tegnapi bejelentés szerint az eddig is hasonló szolgáltatásokat nyújtó Playboy Mobile honlapja versenyt indít: keresik a 2008 legszebb mobilos nyuszis lányát (lányait). Jelentkezni a szokásos módon lehet, a vállalkozó csajoknak fel kell tölteniük egy profiloldalt, s a dülledt szemű pasik majd szavaznak rájuk. A győztesnek alapból 5 ezer dolláros jutalom jár, szavazni telefonon keresztül lehet.

A kiírással kapcsolatban Edward Lang, a Playboy mobil üzletágának vezetője roppant izgatott módon nyilatkozott kezdeményezésükről, s elmondta, hogy alig várja már április másodikát, amikor a Playboy Clubban megünnepelhetik az első nyertest.

Az amerikai versenyre a 18 évnél idősebb lányok pályázhatnak, akik kitöltik az adatlapot, s feltöltik fotójukat a weboldalra.

Azóta történt

Előzmények