Segít visszatalálni a parkolóhelyhez a Google Maps

A keresőóriás új térkép- és navigációs szoftvere több újdonságot is tartogat, amikkel megkönnyítik a közlekedők életét.

Segít megtalálni az autót parkolás után az új Google Maps, persze csak ha akarjuk. A folyamatban lévő frissítés a 9.49-es verzióra hamarosan minden támogatott androidos készülékre megérkezik, az autósok dolgát megkönnyítendő.


[+]

A manuális parkolóhely-mentés funkció azért jó, mert szemben a Google Now automatikus segédjével, itt nem kell attól tartani, hogy akkor is figyelmeztet a szoftver, ha a taxiból, vagy egy tömegközlekedési eszközről szálltunk le. A pontos hely mentése mellett lehetőség van képet, jegyzeteket készíteni és a parkolójegy lejárati idejével kapcsolatos információkat is elmenteni.

Újdonság még a célhelyszín időjárási előrejelzése, illetve a tömegközlekedési csomópontokkal kapcsolatos értesítések ás az Android Auto érkezési kártyája, amin szerepel az utazás időtartama, távolsága és átlagsebessége is. A Maps azt is kiírja, a tervezetthez képest mennyi idő alatt érkeztünk meg a célhoz.


[+]

Elvileg a napokban minden készülékre megérkezik a frissítés, aki azonban nem akar várni, vagy ki szeretné próbálni idő előtt az új funkciókat, a 9.49 béta verziójával már megteheti, ami letölthető az APK Mirror oldaláról.

Azóta történt

Előzmények