Havi 14 ezer SMS-t küld, 50 ezer dollárt nyert

(Infobulvár) Egy 15 éves iowai lány nyerte el az LG 50 ezer dolláros jutalmát, melyet az Egyesült Államok idei Nemzeti Üzenetküldő Bajnokának ítéltek oda.

Kate Moore teljesítménye valóban figyelemre méltó: nyolc hónappal azután, hogy megkapta első mobiltelefonját, sikerült eljutnia a havi 14 ezer darab szöveges üzenetig, ami azt jelenti, hogy naponta négy-ötszáz SMS-t küld el.

A harmadszor megrendezett versenyre több mint 250 ezren jelentkeztek, a két napig tartó döntőben pedig 22-en mérkőztek meg „mókás feladatok” segítségével az elsőségért (bekötött szemmel írtak üzeneteket stb., részletek a videón). Az utolsó feladatnál az döntött Kate javára 14 éves ellenfelével szemben, hogy hamarabb készítette el az SMS-t három hosszú mondatból, ahol nem volt szabad melléütni, s a központozást, illetve a kis- és nagybetűk használatát is értékelték.

A szülőknek egyébként nem kell aggódniuk a telefonszámla miatt, mivel egy olyan szolgáltatást használ a lány, ahol korlátlan az SMS-küldés – igaz, a telefonszámlán legutóbb 294 oldal volt a részletes lista.

A győzelem után Kate a következő üzenetet küldte haza: „Hagyjátok, hogy az ebédlőasztalnál is SMS-ezhessek! Hagyjátok, hogy az iskolában is SMS-ezhessek! Megéri.”

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények