Korlátlan adatcsomagokkal kampányol a Telenor a MyTV mellett

A Telenor ma jelentette be, hogy a  május 1-jei hosszú hétvége mindhárom napján ingyenes Hipernet-hozzáférést biztosít a MyTV internetes tévészolgáltatását használó ügyfeleknek. Ez azt jelenti, hogy a MyTV lejátszásai során generált mobilinternetes adatforgalmat a cég 2015. május 1-3. között jóváírja az ügyfeleknek, így a szolgáltatások használata nem jár külön adatforgalmi költséggel mobilinterneten keresztül sem.

A cég kedvcsinálóként kiemeli, hogy május 1-jétől az elérhető tartalmak sora a Kártyavár (House of Cards) című tévésorozat teljes első évadával bővül az AXN Now kínálatából, és egy akciót is megemlítenek: a szolgáltatásra újonnan előfizetők három hónapon át a szokásos 1990 forint helyett kedvezményes, 490 forintos havidíjért érhetik el a műsorokat.

Egy másik fontos újdonság a MyTV-hez rendelhető új, „Hétvégi” korlátlan adatcsomag, amely a már meglévő, 3, 10 és 50 órás adatjegyeket egészíti ki. A hétvégi adatjeggyel minden szombaton 0 órától vasárnap éjfélig korlátlanul lehet a Hiperneten keresztül is használni a MyTV szolgáltatást, 990 forintért.

Azóta történt

Előzmények

  • Mindenkinek jár a Telenor Hipernet

    Az összes üzleti és magán előfizető számára elérhető a 4G, az év végére már 97 százalékos kültéri lefedettséggel.

  • Alkalmazásbemutató: Telenor MyTV

    Mai bemutatónkban a kék szolgáltató számítógépen, tableten és mobil eszközön használható televíziós műsorszolgáltatását mutatjuk be, mely filmeket és TV-csatornákat kínál.

  • A Telenor nagy bejelentése

    Mobilos pénzügyi szolgáltatást indít a vállalat. A nagy csinnadrattával bejelentett fizetési megoldás a parkolójegy-várlásból fejlődött ki. Bankkártya is jár hozzá.