Kedvezményeket kínál a Telenor az újraéledő vállalkozásoknak

Az Otthonline csomag rugalmasan alakítható, mikrovállalkozástól nagyvállalati méretig alkalmazható.

A Telenor is már a járványidőszak korlátozásainak enyhítésére számol, és most próbálják megnyerni maguknak a fokozatosan újrainduló, várhatóan felpörgő vállalkozásokat, és többek között abban reménykednek, hogy az elmúlt pár hónapban megváltozott a vállalkozói hozzáállás az előfizetéses szolgáltatásokhoz.

A már meglévő és az új üzleti előfizetők számára is elérhető Otthonline csomag központi eleme a routerrel bárhol bevethető, Hipernet alapú nagyképernyős internet-hozzáférés, ami korlátlan böngészést és e-mailezést, csomagtól függően 100 GB-tól 500 GB-ig terjedő belföldi adatkeretet, valamint az első 6 hónapban 50% havidíjkedvezményt biztosít. Az Otthonline-hoz díjmentesen választható kisebb vagy nagyobb kapacitású mobil Wi-Fi router, illetve – szintén díjmentesen – kiegészíthető Wi-Fi jelerősítő repeaterrel is. Az aktuális helyzethez való alkalmazkodást segíti, hogy a mobilinternetnek köszönhetően a szolgáltatás belföldön bárhol – akár rendszeresen változó helyszínen, irodában, otthon vagy az irodává alakított nyaralóban is – üzemeltethető, helyhez kötöttség nélkül használható.

Az Otthonline-ban további kiegészítőként választható a hűségidő nélkül elérhető Office 365 e-mail- és naptárkörnyezet, valamint a Teams asztali alkalmazás, ami alkalmas akár 300 fős videókonferenciák megvalósítására, file-kezelésre és online kollaborációra is, illetve elérhető a Word, Excel és Power Point böngészős verziója. Az Otthonline csomaggal az eszközök – laptop és okostelefon – biztonságáról a választható F-Secure IT-biztonsági szolgáltatással gondoskodhatnak a vállalkozások, amely az első 6 hónapban hűségidő nélkül, díjmentesen igényelhető.

Az ajánlat alapját képező nagyképernyős nethozzáférés minden csomagban belföldön korlátlan böngészést és e-mailezést kínál, választástól függően havi 100-500 GB belföldi adatforgalmat, 2 év hűségvállalás esetén nettó 6500-12500 forintért, amelyre az első 6 hónapban 50% kedvezményt biztosít a Telenor. A hűségidő nélkül választható Office 365 alkalmazások havi nettó 1340 forintért érhetők el, míg az F-Secure IT-biztonsági megoldás az első hat hónapban díjmentes, ezután havi nettó 590 Ft-ba kerül.

Telenor - Otthonline
[+]

Azóta történt

Előzmények