Nyári akció: a Tesco Mobile-nál megszűnik a roamingdíj

Ügyfélbarát nyári akciót jelentett be a Tesco Mobile: a cég ügyfelei júliustól hazai percdíjon telefonálhatnak az Európai Unió országaiban is. A legkedvezőbb ajánlat a Tesco Mobile Kedvenc tarifával érhető el: a kártyás tarifa belföldi percdíja 39 forintra csökken július 1-jével, így a kettős akcióval mind az uniós, mind a hazai mobilozás lényegesen kedvezőbbé válik.

Az akciós percdíjakat a Tesco Mobile 2014. július 1-jétől 2014. szeptember 30-áig hirdeti meg, az Európai Unió országaiból kezdeményezett alapdíjas hívásokra, mind hazai, mind 1. zónán belüli irány esetén (a roaming „Euro” 1. zónában összesen 38 ország található, teljes listájuk a www.tescomobile.hu/roaming oldalon megtalálható). Az akciós időszakban mind a Tesco Mobile Dupla, mind a Tesco Mobile Kedvenc tarifa roaming percdíja automatikusan a hazai percdíjjal lesz azonos mértékű, az ügyfelek részéről sem regisztrációt, sem bármifajta külön költséget nem igényel az aktiválás. A Tesco Mobile Kedvenc tarifa belföldi percdíja 2014. július 1-je és 2014. szeptember 30-a között 39 forintra csökken, a kedvezményes percdíj ugyancsak automatikusan érvénybe lép minden meglévő és új Kedvenc tarifás ügyfélre.

Fontos részlet: a hívásfogadást nem érinti az akció, azért továbbra is meg kell fizetni a díjat.

A percdíj akcióról, a tarifacsomagok részleteiről a www.tescomobile.hu oldalon található részletesebb információ.

Azóta történt

  • Itt a sokadik negyedik mobilszolgáltató: a DIGI

    A cég ma közölte, hogy a mobiltenderen elnyert frekvencia felhasználásával a DIGI Magyarországon is önálló, hang- és adatforgalmi szolgáltatást (mobiltelefon és internet) biztosító hálózat kiépítését és üzemeltetését tervezi.

  • Ingyenes telefonálást kínál a Tesco

    Közös ajánlattal állt elő a Tesco és a Tesco Mobile: a mobilszolgáltató ügyfelei ingyenes beszélgetést kapnak havi bevásárlásaik után.

Előzmények