Új ügyvezetője van a Xerox Magyarországnak

November 1-jétől Anton Borodikhin tölti be a Xerox Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói posztját. A regionális vezető felelősségi és hatáskörébe tartozik a világcég hazai, szlovén és horvát leányvállalatának irányítása. A felsőfokú matematikai végzettségű, üzleti diplomával is rendelkező szakember korábban a Xerox több mint 100 országot felölelő nemzetközi csoportjának (Xerox International Group, XING) üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott.

Borodikhin szerint hazánkban is egyre nagyobb igény mutatkozik a színes nyomtatás és másolás iránt, és a korábbi tintasugaras technológiát ma már a vevők jobb minőséget produkáló, olcsóbban működtethető, és egyre kedvezőbb áron megvásárolható lézerberendezésekre cserélik. Eközben egyre nagyobb a kereslet a több tevékenységet (nyomtatást, másolást, faxolást, szkennelést) akár egyszerre is elvégző multifunkciós rendszerek iránt is.

Az új ügyvezető kiemelt feladatának tekinti a Xerox regionális stratégiai céljainak megvalósítását, a vevői és ügyfél-elégedettség növelését, a munkavállalók motiváltságának és elkötelezettségének erősítését – áll a hazai leányvállalat közleményében. A Xerox Magyarország jövőre ismét bevételeinek két számjegyű százalékos növelését tűzte ki célul.

Azóta történt

Előzmények