Új üzletágvezetők a Microsoft Magyarországnál

Április közepétől Civin Péter (33) a Microsoft Magyarország ún. infómunkás (Info Worker) üzletágának új vezetője. Civin az Office Systems termékportfólióba tartozó termékekért felelős, feladatai közé tartozik a piaci növekedési lehetőségek feltérképezése, a partnerhálózati együttműködés megerősítése, az illegális szoftverhasználat elleni fellépés és az Office Systems portfólió legújabb megoldásainak – például üzleti intelligencia, kollaborációs megoldások – népszerűsítése a hazai piacon. A közgazdász végzettségű szakember hét hónapja csatlakozott a Microsoft OEM csapatához marketingmenedzserként, most Pozsony Balázstól veszi át a terület vezetését.

Új vezetője van a nagyvállalati üzletágnak is: április 30-tól Héjjas Gábor (39) irányítja ezt a részleget. Az üzletág vezetőjeként felelős lesz a nagyvállalati ügyfelek felé történő értékesítési stratégia kialakításáért és végrehajtásáért. Feladatai közé tartozik a további piaci növekedési lehetőségek feltérképezése és a nagyvállalati partnerhálózati együttműködés megerősítése, valamint a megoldásértékesítésért felelős technológiai és értékesítési munkatársak munkájának irányítása.

A közgazdász végzettségű szakember 1996-tól 2001-ig töltötte be az Unilever Magyarország Kft. DiverseyLever vállalatának ügyvezetői posztját. 2001-től mint vállalati üzletágvezető vett részt a Matávnet Axeleróvá alakulásában, majd 2004-től az Axelero értékesítési vezérigazgató-helyettese. 2005-ben a Telekom T-Com üzletágán belül a lakossági szolgáltatások divíziójának vezetését vette át – áll a Microsoft Magyarország közleményében.

Azóta történt

Előzmények