A Vodafone-nál hamarosan kapható a nagyobb Galaxy Tab

A Vodafone Magyarország ma bejelentette, hogy a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként náluk lesz megvásárolható – április közepétől – a Samsung Galaxy Tab széria nagyobb kijelzővel rendelkező új modellje. A termék iránt érdeklődők az operátor oldalán egyelőre hírlevélre iratkozhatnak fel.

Némileg zavaró lehet a fogyasztók számára, hogy a Samsung kétféle 10.1-es Galaxy Tabot is bemutatott: az egyiket a februári Mobile World Congress 2011 szakkiállításon, a másikat pedig az iPad 2 premierjét követően március végén. Ez utóbbiak jelenleg a világ legvékonyabb tabletjei, igaz, még nem kaphatók, megvásárolni őket majd csak júniustól lehet. A Vodafone kínálatában így a „régi”, valamivel masszívabb modell bukkan fel április közepétől.

Ez 1280x800 pixel felbontású kijelzővel, 1 GHz-en futó NVIDIA Tegra 2 rendszerchippel, elő- és hátlapi kamerával, beépített HSPA+-vezérlővel és giroszkóppal rendelkezik. Az Android 3.0 operációs rendszert futtató gép tömege 599 gramm, vastagsága 10,9 milliméter, akkumulátora pedig a gyártó adatai szerint 10 órán át bírja szusszal.

A készüléket kétféle tarifacsomaggal lehet megvásárolni: a havonta 12 900 forintba kerülő, 4 GB adatforgalmat magában foglaló Tablet Maxi Comfort csomaggal 29 900 forintért lesz elvihető, a 9900 forintos havi díjú, 2 GB-os forgalmat tartalmazó Tablet Maxi Easy tarifával pedig 49 900 forintért – közölte a szolgáltató.

Azóta történt

  • Kezdődik: az Apple beperelte a Samsungot

    Steve Jobs vállalata több szabadalom, védjegy és ún. kereskedelmi csomagolás ellopásával vádolja a dél-koreai riválist. Amely viszontkeresettel fog válaszolni.

  • Az NVIDIA-nak bejött a Tegra

    A chiptervező vállalat termékkínálata átalakul: a chipkészletek helyét a tabletekbe szánt processzorok veszik át.

Előzmények