Felhőalapú webáruházat ajánl kkv-knak a Telekom

Online webáruház-építő megoldást ajánl WebshopÉpítő néven a Magyar Telekom mikro-, kis- és középvállalkozások számára. Az október végén bevezetett felhőalapú szolgáltatás havi díjas alapon érhető el, akárcsak a távközlési és informatikai szolgáltatások.

A vállalat közleménye szerint a szoftver segítségével gyorsan, költséghatékonyan és egyszerűen építhető fel webáruház, amely keresőoptimalizált is egyben. Már egy-két fős mikrovállalkozásoknak is megéri az előfizetés, mert minimális költséggel jutnak hozzá komplex, professzionálisan működő webáruházhoz, amely egyébként csak bonyolult eszközökkel és fizetett szakembergárda segítségével megoldható.

A WebshopÉpítő azon túl, hogy tartalmazza az alapvető webáruház-funkciókat – színes webshopsablonok, többféle szállítási mód, okos raktárkészlet, többféle fizetési mód –, vásárlásra ösztönöző, valamint marketingfunkciókat is nyújt. A termékkereső például minden fontosabb termékadatban keres, és már a keresőszó beírása közben megjelenít lehetséges találatokat. Az oldalakon listázhatók a legtöbbet vásárolt, legújabb vagy kapcsolódó, illetve akciós termékek, és a cikkeket értékelni is lehet.

A WebshopÉpítő a Webshop-Experts Kft. fejlesztésével vált a Magyar Telekom által ajánlott szolgáltatássá. A két cég közös célja az, hogy kiszélesítsék a felhasználók körét, valamint, hogy segítsenek a magyar kis- és középvállalatoknak kihasználni az elektronikus kereskedelemben rejlő lehetőségeket. A szolgáltatás most 14 napig ingyen kipróbálható – közölték.

Azóta történt

Előzmények