Wi-Fi-n is megválasztható a minőség a Google Play Musicon

Az alkalmazásba végre bekerült az előzmények gomb is, amivel visszatérhetünk korábban hallgatott zenei listáinkhoz.

A legújabb Google Play Music alkalmazás pár apró, ám fontos újítással érkezik, értesült a 9to5Google. Egyrészt az app a navigációs menüben megkapta az előzmények gombot, amivel végre megtekinthetők (illetve folytathatók) a korábban hallgatott listák. Ami ennél érdekesebb, hogy eddig Wi-Fi- nem volt lehetőség a zenei minőség beállítására, mostantól azonban már nem csak a mobilhálózatokhoz kapcsolódóan finomhangolhatják ezt az emberek.


[+]

Alapértelmezésben a Mindig Magas minőséget állítja be a Google, ez egyébként arra is jó, hogy lassabb internetkapcsolattal is ragaszkodjon a részletesebb hangzáshoz, legfeljebb kicsit várni kelljen a bufferelésre. Ez a mód bekerült a mobilhálózatról történő lejátszás minőségi opciói közé is.

Ezen kívül az Alacsony, a Normál és a Magas minőségi opciók közül lehet választani. A három minőségi beállításból mostantól kezdve egyet a letöltésekre is ki kell választani, ezzel valamelyest előre meghatározható, mennyi szám fog a készülékre férni. A 7.5.4518-as verziószámú Google Play Music világszerte publikálásra kerül, már elkezdték frissíteni a Play Store tartalmát.

Azóta történt

Előzmények