Update: teljes verziójú WinRAR ingyen

Update: A hír reggeli megírásának időpontjában még hozzá lehetett férni a PC Welt regisztrációs oldalához, mi is innen kaptuk meg a kulcsot a programhoz. Azóta ez a lehetőség megszűnt. (Valószínűleg rájöttek a szerkesztők, hogy létezik az internet...) Ezért a korábban megemlített amerikai link már feltehetően illegálisnak, cracknek számít, így kivettük a hírből – ami így már nem is hír, hiszen a legális hozzáférés lehetősége megszűnt...

A WinRAR tömörítő program kedvelőit érinti az a hír, hogy a PC Welt német számítástechnikai magazin akciójának keretében a felhasználók ingyenesen megkaphatják a teljes verziójú WinRAR 3.62 regisztrációs kulcsát. Hasonló, akkor egy napig tartó promóció lezajlott már a WinRAR 3.51 kapcsán is másfél évvel ezelőtt.

A szoftver jelenleg a 3.71-es változatnál tart, ennek próbaverziója természetesen mindenki számára ingyenesen használható, de ha valaki hajlandó egy kissé régebbi változattal dolgozni, akkor most megkaphatja a teljes verziójú 3.62-est.

Az eredeti, a PC Welt által kitalált módszer kissé körülményes (adatlapot kell kitölteni, hogy e-mailben megkapjuk a regisztrációs kulcsot; kipróbáltuk, gyorsan megjött a válasz).

Az ingyenes verzió elérése tehát: le kell tölteni és telepíteni kell a WinRAR 3.62-t, majd le kell tölteni a regisztrációs kulcsot, s felülírással be kell másolni a WinRAR könyvtárba. (Sajna, ez most már cracknek számít...)

Előzmények