Ingyenes webhosting a Zonertől

A Zoner Software magyar leányvállalata, a Zoner Kft. közleményben jelentette be, hogy ingyenes webhosting szolgáltatást kínál a magyar internetezőknek. Az ingyenes InPage Start webhosting csomagot nem professzionális felhasználóknak ajánlja a Zoner.

A csomag keretében ingyenesen biztosítanak a szervereiken 500 MB tárhelyet, valamint 10 e-mail postafiókot, összesen 5 GB tárhellyel. A Linux operációs rendszer alatt működő webkiszolgáló támogatja a PHP5 programnyelvet is. A Zoner Kft. gondoskodik a weboldal adminisztrációjáról, beleértve a belépési statisztikát, a rendszeres mentést és 98%-os rendelkezésre állás biztosítását.

A weboldal elkészítéséhez sem kell programot vásárolni vagy letölteni. A Zoner Software online ingyenesen használható InPage webszerkesztőjével HTML-ismeretek nélkül is elkészíthető a weboldal.

Azoknak, akiknek a weboldala idővel „kinövi” a Start csomagot, a Zoner kedvező áron kínál nagyobb tárhelyet és több szolgáltatást, például adatbázis-támogatást nyújtó webhosting csomagot.

A saját weboldalhoz az ingyenes InPage Start csomagon kívül csupán egy domain névre van szükség. Ha a felhasználó még nem rendelkezik domain névvel, a Zoner 1490 forintért regisztrálja a választott nevet.

Előzmények