Megújult üzleti portfólióval jön az Aida 4.0

Az AIDA64 hálózati leltárkészítésre alkalmas, üzleti kiadásai mostantól már teljes funkcionalitás mellett próbálhatók ki az újonnan bevezetett 30 napos tesztlicenccel, melyet egy rövid űrlap kitöltésével lehet igényelni a weboldalon. Az AIDA64 Extreme és AIDA64 Engineer 30 napos próbaverziója változatlanul szabadon letölthető a weboldalról, és megvásárolt licenc birtokában teljes értékű kiadássá frissíthető. Természetesen minden érvényes licenccel rendelkező Business Edition és Extreme Engineer felhasználó ingyenesen frissíthet az új, több funkciót biztosító kiadásokra.

A portfólió megújítására az új AIDA64 kiadásával együtt került sor. A novemberi frissítésben bemutatkozik egy többszálú OpenCL GPGPU benchmarkmodul, amelynek segítségével lehetőség nyílik a modern grafikus processzorok és APU-k számítási teljesítményének mérésére. Ezen felül az új verzió támogatja a legújabb, esetenként még piacra sem került hardvereket.  A termékek mellett megújult az AIDA64 magyar weboldala is: mostantól korszerű és bővebb információkat tartalmazó felületen tájékozódhatnak a látogatók a világszerte több mint 1,2 millió ügyfél által használt megoldásról.

Új szolgáltatások és újonnan támogatott hardverek:

OpenCL GPGPU sebességmérő csomag

64 bites optimalizált sebességmérés AMD „Kaveri” és „Bald Eagle” APU-n

Razer SwitchBlade LCD kezelése

Optimalizált sebességmérés Intel „Bay Trail” SoC-on

Intel Atom C2000 „Avoton” és „Rangeley” SoC-ok bővített támogatása

Intel Quark X1000 „Clanton” SoC előzetes kezelése

OpenCL 2.0 bővített támogatása

VirtualBox v4.3 és VMware Workstation v10 támogatása

OCZ Vector 150 és Samsung XP941 SSD támogatása

AMD Radeon R5, R7, R9 GPU-család diagnosztikája

nVIDIA GeForce GTX 760 Ti és GeForce GTX 780 Ti GPU-k diagnosztikája

Azóta történt

  • Megjelent az AIDA64 v4.20-as verziója

    Az új változat alapjaiban újraírt memóriastresszteszet hoz, illetve teljes körűen támogatja az Intel „Haswell Refresh”, „Bay Trail”, „Avoton” és „Rangeley” processzorokat is.

  • Megjelent az AIDA64 4.30-as verziója

    A rendszerinformációs szoftver mind a négy kiadása megkapta a frissítést, így az AIDA64 Extreme, valamint a vállalati felhasználóknak szánt megoldás, az AIDA64 Business is.

  • Megjelent az AIDA64 4.50-es verziója

    Az új kiadásban bemutatkozik egy többszálú OpenCL GPGPU AES-256 benchmark, amelynek segítségével lehetőség nyílik a modern grafikus processzorok és APU-k AES-256 adattitkosítási teljesítményének mérésére.

  • Megjelent az AIDA64 4.70-es verziója

    Elkészült az AIDA64 rendszerinformációs szoftvercsalád új, 4.70-es verziója, amely számos külső kijelző közvetlen támogatásával szolgálja ki a rendszer állapotát folyamatosan monitorozni szerető felhasználók igényeit.

Előzmények